Liderul clasamentul ATP, Novak Djokovic va juca finala turneului Masters 1.000 de la Indian Wells, dupa ce l-a invins in semifinale, in doua seturi, 7-6, 6-2, pe spaniolul Rafael Nadal.

Novak Djokovic a castigat 10 dintre ultimele 11 meciuri disputate impotriva lui Rafael Nadal si a ajuns, astfel, la un bilant de 25 de victorii si 23 de infrangeri in confruntarile directe cu spaniolul, noteaza Mediafax. Jucatorul sarb, principalul favorit al turneului, nu a mai pierdut la Indian Wells de la editia 2013, cand a fost invins in semifinale de argentinianul Juan Martin Del Potro.

Adversaul lui Djokovic, din finala de la turneul din California, canadianul Milos Raonic, a trecut in cealalta semifinala, in trei seturi, 6-3, 3-6, 6-3, de belgianul David Goffin. Finala turneului de la Indian Wells, dotat cu premii de 7,1 milioane de dolari, se va disputa duminica, 20 martie.

Neale Cousland / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri