Simona Halep a primit pentru câştigarea turneului de la Roma, un premiu cu 10 euro mai mic decât cel al lui Novak Djokovic, care a triumfat în întrecerea masculină. Din aceasta cauza, organizatorii turneului din capitala Italiei au fost aspru criticaţi pe reţelele sociale pentru acest lucru, iar acum au apărut şi primele reacţii din lumea tenisului.

Celebrul jurnalist şi expert în tenis de la New York Times, Ben Rothenberg, a comentat situaţia pe reţelele sociale.

"Extrem de hilar este că Roma, turneu cu premii inegale de multă vreme, a fost foarte aproape de a oferi premii egale campionilor de la feminin şi masculin, dar ulterior a decis să reducă premiul de la feminin cu 10 euro, pentru a menţine, totuşi, bărbaţii în frunte, chiar şi puţin.", a scris Ben Rothenberg.

"Nu sunt deloc 'forțe de piață' etc., ci doar masculinitate fragilă și misoginie.", a mai scris Rothenberg.

Citește articolul complet pe DigiSport.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri