Uitați de mănușile din latex pentru a vă proteja de coronavirus! O companie spaniolă a dezvoltat un model de mănuși capabile să distrugă ARN-ul viral în maximum o oră. Capacitatea mănușilor de anihilare a coronavirusului a fost certificată de un laborator specializat din Rioja, scrie Digi24.

Mănușile sunt de asemenea capabile să distrugă 99,9% din bacteriile cu care vin în contact. În plus, sunt ergonomice și tactile, pentru că primul lor obiectiv este să facă parte din viața de zi cu zi fără să creeze disconfort celor care le poartă.

Un alt avantaj al mănușilor este că nu trebuie spălate foarte des, pentru că se sterilizează singure. Dacă totuși sunt foarte murdare, mănușile pot fi spălate de 30 de ori până când ajung să își piardă proprietațile antivirale.

Sursa foto: Digi24.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri