Din ce în ce mai mulți lideri reacționează la violențele din Washington. Printre aceștia se numără și Boris Johnson, primul ministrul al Marii Britanii și Regatului Unit, dar și Nicola Sturgeon, primul ministru al Scoției, care condamnă vehement ceea ce se întâmplă în State, scrie Metro.co.uk.

Folosindu-se de Twitter, cei doi își exprimă părerea de rău și indignarea privind haosul dezlănțuit în SUA.

”Rușinoase imagini din Congresul SUA. Statele Unite sunt despre democrație și insuflă democrația în întreaga lume, iar acum e vital ca acolo să fie pace, iar transferul de putere să se realizeze în ordine”, a scris Johnson pe Twitter.

”Scenele de la Capitoliu sunt de-a dreptul îngrozitoare. Trebuie să fim solidari cu cei care împart democrația și pacea în lume. Rușine celor care au incitat la un asemenea atac asupra democrației”, a comentat și Sturgeon, pe Twitter.

Protestatarii pro-Trump au năvălit în clădirea Capitoliului, unde avea loc validarea votului în urma alegerilor prezidențiale. Aceștia s-au luptat cu forțele de ordine, care au încercat să îi scoată din clădire.

Din primele informații, o femeie ar fi fost împușcată și se află în stare gravă.

Sursa foto: Boris Johnson/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri