[VIDEO] Susținătorii lui Trump s-au filmat în Capitoliu: “Hai să îl sunăm!”

Susținătorii lui Donald Trump care au pătruns în clădirea Capitoliului s-au filmat și au postat clipurile video pe rețelele sociale.

În cadrul acestora, demonstranții pot fi auziți glumind pe seama acțiunilor desfășurate, dar și cu privire la reacția lui Trump atunci când va afla că au pătruns în Capitoliu.

“Să-l sunăm pe Trump, să-i spunem că îl iubim și luptăm pentru el”.

”Cred că Trump ar fi foarte supărat dacă am face asta”.

”Ce cameră frumoasa, nu distrugeti nimic suntem în casa noastră! Bucurați-vă de timpul petrecut în casa voastră. Puneți picioarele pe masă și relaxați-vă!”

Citeste si:
China a reușit să pună un mic robot pe suprafața lui Marte
China a reușit să pună un mic...

Sunt câteva dintre replicile care se aud în filmări.

Miercuri seara, mai mulți protestatari au luat cu asalt Capitoliul din Washington, în vreme ce politicienii au fost evacuați din clădire. Cel puțin patru persoane au decedat în urma violențelor.

Sursa video: Cleavon_MD / Twitter

Citeste si:
OFICIAL | SUA se află pe ”lista neagră” a Rusiei
OFICIAL | SUA se află pe...
Sursa foto: Captura video
Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri