Un avion de pasageri a dispărut de pe radar, în Indonezia

UPDATE 15:24: În mediul online s-au distribuit mai multe imagini video cu ceea ce par a fi rămășițele avionului. Un oficial al agenției de salvare din Basarnas a declarat că echipele de căutare au descoperit în apele de la nord de Jakarta rămășite ce par a fi ale aeronavei, scrie HotNews.

Știrea inițială:

Un avion an companiei indoneziene Sriwijaya Air cu peste 50 de persoane la bord a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a decolat sâmbătă din capitala indoneziană Jakarta, pe ruta spre Pontianak din provincia Kalimantanul de Vest, potrivit Agerpres.

Potrivit Metro TV, avionul era un Boeing B737-500. Un oficial local al guvernului a declarat pentru Kompas TV că un pescar a găsit ceea ce pare a fi epava avionului, în ape la nord de Jakarta, iar căutările continuă. Alte posturi de televiziune arată imagini cu presupusele resturi ale epavei .

"Am găsit nişte cabluri, o pereche de blugi şi bucăţi de metal în apă", a declarat un oficial indonezian în domeniul securităţii pentru CNNIndonezia.com.

Citeste si:
Avion aterizat de urgență după ce pilotul a fost atacat de o pisică
Avion aterizat de urgență...

Sriwijaya Air a anunţat că încearcă să adune mai multe detalii despre zbor înainte de a veni cu un comunicat oficial.

La sfârşitul lui 2018, un Boeing 737 MAX al companiei indoneziene Lion Air s-a prăbuşit lângă Jakarta, provocând moartea tuturor celor 189 de pasageri şi a membrilor echipajului. Avionul ce a dispărut de pe radare sâmbătă este un model mult mai vechi.

Sursa foto: Pexels

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri