Disneyland devine centru de vaccinare anti-COVID în California

Parcul de distracţii Disneyland, deţinut de Walt Disney Co, care a rămas închis pentru public din luna martie, va fi primul mare centru pentru vaccinare anti-COVID-19 din comitatul Orange, California, au anunţat oficiali guvernamentali, potrivit Agerpres.

Disneyland va deveni primul Supercentru de Distribuţie (POD) din comitat şi va deveni operaţional la sfârşitul săptămânii viitoare, au precizat autorităţile districtuale într-un comunicat.

''Complexul Disneyland, cel mai mare angajator din inima comitatului Orange, a demarat iniţiativa de a găzdui primul supercentru de vaccinare din regiune - asumîndu-şi o responsabilitate monumentală în procesul de distribuţie a vaccinurilor'', a spus Andrew Do, consilier al comitatului Orange, reprezentant al First District.

Oficialii comitatului vor anunţa amplasarea unor puncte de vaccinare suplimentare pe măsură ce alte acorduri vor fi finalizate.

''Complexul Disneyland este mândru că poate sprijini comitatul Orange şi oraşul Anaheim punându-şi la dispoziţie proprietatea şi suntem recunoscători pentru toate eforturile acestora în vederea combaterii COVID-19'', a declarat Pamela Hymel, medic şef în cadrul Disney Parks.

Citeste si:
[GALERIE FOTO] Cum arata Disneyland-ul gurmanzilor
Parcul italian de 106...

Sursa foto: disneyland.disney.go.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri