YouTube blochează canalul lui Donald Trump pentru cel puţin 7 zile

YouTube suspendă canalul președintelui Donald Trump cel puțin o săptămână, după ce un videoclip recent de pe canalul lui a incitat la violență, potrivit CNN.

YouTube a refuzat să transmită mai multe detalii despre videoclipul respectiv, dar a spus că, după ce va trece o săptămână, va reanaliza decizia. De asemenea, YouTube a eliminat conținut de pe canalul Casei Albe pentru încălcarea politicii companiei.

Până în prezent, YouTube a fost singura platformă socială care nu a suspendat contul lui Trump. Facebook a suspendat pe o perioadă nelimitată accesul lui Donald Trump pe platformă, în timp ce Twitter l-a interzis complet.

„După o analiză atentă cu privire la potențialul continuu de violență, am eliminat conținutul nou încărcat pe canalul Donald J. Trump și am lansat o grevă pentru încălcarea politicilor noastre de incitare la violență”, a spus un purtător de cuvânt al companiei YouTube într-o declarație.

YouTube a mai spus că va dezactiva comentariile de la videoclipurile de pe canalul lui Trump. Conform politicilor YouTube, două abateri ale unui canal duc la o suspendare a acestuia pentru două săptămâni, iar după trei abateri blocarea contului este permanent.

Citeste si:
YouTube îi blochează contul lui Donald Trump pentru încă o săptămână
YouTube îi blochează contul...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »



Setari Cookie-uri