Cel puţin 134 de autovehicule au fost implicate într-un accident în lanţ produs în Japonia după ce o furtună de zăpadă a afectat o porţiune de autostradă, carambolul fiind soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor 12, informează Agerpres.

Accidentele s-au produs pe Autostrada Tohoku din prefectura nordică Miyagi, în jurul prânzului, pe o porţiune de aproximativ un kilometru lungime, au indicat autorităţile guvernamentale.

Acestea impuseseră o limită de viteză de 50 km/oră, după ce ninsoarea abundentă a redus vizibilitatea, însă măsura nu a fost suficientă pentru prevenirea dezastrului.

Mai mult de zece persoane au avut nevoie de îngrijri medicale

Aproximativ 200 de persoane au fost prinse în carambol, 12 dintre acestea fiind transportate la spital, a precizat Agenţia pentru situaţii de urgenţă.

Katsunobu Kato, secretar-şef al cabinetului nipon, a declarat presei că operaţiunile de salvare sunt în curs de desfăşurare.

Mai multe regiuni din Japonia s-au confruntat în ultimele săptămâni cu ninsori neobişnuit de abundente.

Sursa foto: Facebook/Jurnal de Vreme

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri