Pană masivă de internet în Statele Unite ale Americii

Utilizatorii din nord-estul SUA și de pe coasta de est au avut întreruperi la conexiunea de internet pe măsură ce tot mai mulți încercau să se conecteze la Google, YouTube, Zoom, printre altele, și la servicii esențiale pentru muncă, scrie Digi24.

Furnizorul de internet Verizon a anunțat, pe Twitter, că există o întrerupere a fibrei din Brooklyn, New York, însă nu este clar dacă acea problemă este responsabilă de întreaga întrerupere.

Oamenii au publicat pe Twitter mesaje în care spun că au probleme cu conexiunea la diferite servicii online din Washington până în Boston, o arie mare care include servicii guvernamentale esențiale, precum și mari companii financiare.

Întreruperea afectează marii furnizori de internet și servicii tip cloud precum și mari site-uri precum Google și Facebook.

Amazon, a cărei divizii de servicii de internet alimentează mai multe servicii online, a indicat că rețeaua sa nu este cauza problemei.

Citeste si:
Românii sunt ultimii care accesează paginile oficiale pentru a se...
Eurostat: Oamenii accesează...

Când a început pana de internet

Întreruperile de pe Coasta de Est au început la ora locală 11:25, iar recuperarea a început la 12:37, potrivit lui Doug Madory, director de Analiză a Internetului în cadrul Kentic, o companie de monitorizare a internetului. El a transmis că a existat o scădere de 12% în volumul de trafic la Verizon.

Madory a spus că nu știa încă dacă alți furnizori au fost afectați.

Întreruperile la serviciile de internet sunt întotdeauna o problemă, însă au devenit chiar mai dureroase într-o vreme în care pandemia forțează milioane de oameni să muncească de acasă, iar studenții să participe la cursuri de la distanță.

Citeste si:
SUA: Americanii complet vaccinați se pot întâlni fără măști
SUA: Americanii complet...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri