De multe ori, ședințele pe Zoom pot fi obositoare pentru că devine tot mai greu să te concentrezi atâtea ore în fața unui ecran. Însă pentru acești mulți angajați care nu o alternativă și trebuie să fie prezenți în online, pe această platformă, proprietara unei ferme din SUA s-a gândit să le ofere un moment de respiro și de drăgălășenie. Cum se poate face acest lucru? Prin adăugarea unui oaspete special, menit să elimine stresul din conferințele online.

Happy Hour la job, cu capre și lame pe Zoom

Sweet Farm, o fermă pentru animale din Half Moon Bay, California, oferă oamenilor din întreaga lume oportunitatea de a invita o lamă, o capră, o vacă sau un alt animal de fermă să-și facă apariția într-un apel video.

Sursa foto: Pexels

Misiunea este dusă la bun sfârșit prin intermediul unei organizații non-profit din Silicon Valley, care a lansat inițiativa „Goat 2 Meeting”, pe 25 martie. Misiunea lor este simplă: să educe oamenii cu privire la impactul negativ al agriculturii industrializate, dar și să le ofere, în același timp mai multe motive să zâmbească.

„De la izbucnirea pandemiei de COVID-19 a trebuit să ne regândim modelul de business pentru a ne putea complet în continuare veniturile, dar și pentru a ne susține misiunea pentru care existăm”, a declarat pentru CNN Nate Salpeter, cofondator Sweet Farm.

O experiență virtuală Goat-2-Meeting este o modalitate excelentă de a vă înveseli întâlnirile săptămânale ale echipei, spun reprezentanții companiei. Mai multe detalii despre costul închirierii unei capre, precum și modalitatea de programare se regăsește AICI.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri