UPDATE 10:39- Bilanțul deceselor a ajuns la 20 de persoane. Totodată, 49 de persoane au fost spitalizate la Ciudad de Mexico.

Cel puţin 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 70 au fost rănite după ce un pod pe care circula un tren de metrou cu mai multe vagoane în Ciudad de Mexico s-a prăbuşit peste o arteră rutieră în cursul serii de luni.

Imagini difuzate de postul local Milenio TV arată cum podul, peste care trecea linia 12 de metrou între staţiile Olivos şi Tezonco, se prăbuşeşte peste maşinile aflate în trafic.

'În acest moment, conform cifrelor preliminare, din nefericire există 13 persoane care şi-au pierdut viaţa şi în jur de 70 de răniţi care sunt transportaţi la diferite spitale', a comunicat într-un mesaj pe Twitter Agenţia de management integrat al riscurilor şi protecţiei civile din capitala mexicană, potrivit Agerpres.

🚨 colapsó un vagón en la estación Olivos, #Línea12 pic.twitter.com/8Yf0qUaTGC

Primarul oraşului, Claudia Sheinbaum, s-a deplasat la locul accidentului şi a transmis pe Twitter că „pompierii și personalul de urgenţă lucrează. Mai multe spitale dau ajutor. Vom oferi mai multe informaţii în scurt timp”.

Alte imagini difuzate de posturi de televiziune şi pe reţele de socializare arată echipe medicale de urgenţă şi pompieri căutând supravieţuitori la locul tragediei.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri