Balenciaga și-a unit forțele cu brandul Crocs pentru a crea un fel de saboți crocuri, dar cu toc, iar ciudatul model i-a lăsat îngroziți pe utilizatorii de social media, scrie TheMirror.

Noul design combină papucul clasic Crocs cu un toc stilleto și vine într-o varietate de culori. Deși nu este clar în prezent cât costă pantofii, care vor fi lansați în 2022, o colaborare anterioară dintre Balenciaga și Crocs costa circa 600 de lire sterline. Astfel că, este estimat ca prețul acestora să fie asemănător - 650 de lire sterline, asemănător cu salariul mediu din România, care în luna martie 2021 a fost de 3.547 lei.

Sursă foto: Instagram/ Americano.cortado

Deși multe persoane au criticat colaborarea dintre Balenciaga și Crocs, au fost totuși utilizatori care s-au arătat interesați de designul interesant și cel mai important, vor și ei să pună mână pe astfel de o pereche.

Nu este prima dată când Balenciaga și Crocs colaborează. În 2017, creatorii de modă Demna Gvasalia și Christopher Kane numeau atunci încălțămintea „cei mai confortabili pantofi din lume”.

„Am fost inspirați de Crocs și am lucrat cu ei la o reinterpretare Balenciaga”, a declarat Demna pentru French Vogue în 2017.

Sursă foto: Instagram/Shopstylq

Sursa foto: Instagram/ Puromerca

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri