Balenciaga, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din lume, renumit totodată și pentru recentele reinventări ale unor articole vestimentare și accesorii, uimește din nou. Reprezentanții mărcii de lux au lansat, de această dată accesorii de păr pentru femei care ajung să coste aproape cât întregul salariul minim pe economie pe care îl primește un român.

FOTO: Cum arată elasticele de păr și agrafele vândute de Balenciaga la prețuri fabuloase

Balenciaga a lansat recent o nouă categorie de accesorii pentru femei. Dintre acestea face parte și elasticul de păr de la Balenciaga care are un preț de 250 de dolari (echivalentul a 1.257 de lei), o valoare care se apropie de cea a salariului minim pe economie din România. Respectivul elastic de păr este alcătuit din 60% alamă, 20% poliamidă 20% elastan, conform detaliilor regăsite pe site-ul Balenciaga.

Vezi și: VIDEO - Geanta bărbătească în formă de porumbel care costă 900 de dolari. De ce s-a epuizat în câteva zile

Totodată, au fost și alte produse dorite cu ardoare marca Balenciaga, din categoria accesoriilor de păr. De pildă, un set de două agrafe care au deja nu mai există pe stoc s-au vândut la prețul de 225 de euro (echivalentul a 1.108 lei).

Nu este prima dată când celebrul brand de lux lansează produse care stârnesc sute de reacții pe rețelele sociale. Un alt exemplu de produs de acest gen, care a sărit în ochi pe site, dar și în viața reală au fost pantofii sport folosiți și rupți lansați de Balenciaga, la prețul de 1.850 de dolari. Același brand a vândut și o geantă care arăta exact ca un sac de gunoi, dar și papuci Crocs mai scumpi decât salariul mediu din țara noastră, în 2021.

În trecut, Balenciaga a lansat o geantă de 2.145 de dolari care arătă aproape identic cu sacoşa de cumpărături de la Ikea care costa 99 de cenţi la vremea respetivă.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri