Brandul de lux Balenciaga atrage din nou atenția datorită unei campanii prin care vrea să vândă încălțăminte ce pare foarte uzată la un preț de 1.850 de dolari perechea.

Mai multe imagini postate de către Balenciaga cu încălțări extrem de uzate, murdare și rupte, au devenit virale în mediul online. Acestea pot fi observate și în căsuța de mai jos

Însă, imaginile sunt exagerate, iar perechile care vor fi vândute cu 1.850 de dolari bucata nu arată chiar așa, după cum se vede în imaginile de mai jos. Scopul brandului de fashion, prin aceste imagini exagerate, a fost acela de a stârni rumoare și de a sublinia faptul că lansează o linie de încălțăminte pe care să o ”porți toată viața”. Mutarea face parte din încercarea brandurilor de fashion de a-și promova acțiunile de sustenabilitate, industria fiind considerată una dintre cele mai poluante.

Sursa foto. Printscreen Balenciaga.com.

Colecția promovată prin aceste imagini este denumită ”Paris”, iar modele, dincolo de cele ediție limitată menționate mai sus, sunt vândute cu prețuri 495 de dolari și 695 de dolari în funcție de model.

Sursa Foto: Printscreen Balenciaga.com

Sursa foto: Printscreen Balenciaga.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri