Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de ninsori însemnate cantitativ pentru Carpaţii Meridionali şi Carpaţii de Curbură, ce va intra în vigoare luni, la ora 18:00. În Capitală, temperatura maximă va ajunge la 18-19 grade, iar noaptea va ploua moderat.

Potrivit ANM, până marţi, la ora 12:00, la altitudini de peste 1.500 de metri în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă.

Judeţele care se vor afla parţial sub Cod galben de ninsori sunt: Caraş - Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj şi Mehedinţi.

Cum va fi vremea în București

Temperatura maximă în Capitală va ajunge duminică la 18 - 19 grade, iar noaptea va ploua moderat, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 21 aprilie, ora 15:00 - 22 aprilie, ora 15:00.

Conform meteorologilor, cerul se va înnora treptat, iar pe parcursul nopţii de duminică spre luni va ploua moderat şi se vor acumula cantităţi de apă în jur de 15 l/mp.

Luni, cerul va fi temporar noros, iar averse slabe vor mai fi la începutul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări.

Temperatura maximă a după-amiezii de duminică va fi de 18 - 19 grade, iar pentru luni de 14 - 15 grade. Temperatura minimă va fi de 7 - 8 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o informare meteo de ploi pentru toată ţara, valabilă până luni, la ora 15:00.

Astfel, începând de duminică, la ora 15:00, până luni, la ora 15:00, aria ploilor va fi în extindere treptată dinspre sud-vest şi va cuprinde toate regiunile. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor fi local de 10 - 15 l/mp, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi în jumătatea de sud a Moldovei, pe arii restrânse de peste 30 l/mp. Vor fi mai ales averse, izolat însoţite de descărcări electrice.

"Marţi (23 aprilie) ploile se vor extinde din nou, iar mai ales în zonele de munte şi în sud-vest se vor acumula cantităţi însemnate de apă. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării", atenţionează specialiştii ANM.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri