Subway, lanțul de restaurante fast-food prezent și în România, a anunțat o serie de ”schimbări îndrăznețe” la menu-ul său, încercând să își refacă imaginea în fața clienților după recentul scandal în care compania a fost acuzată că așa-zisele sandwich-uri cu ton pe care le vinde nu au de fapt niciun gram de ton în ele.

Astfel, Subway a anunțat”Eat Fresh Refresh” – cel mai mare update al menu-ul său în cei peste 50 de ani de la înființare, scrie Yahoo Finance. Noul menu include peste 20 de modificări, 11 ingrediente îmbunătățite 6 sandwich-uri noi sau care revin în menu, 4 sandwich-uri marcă proprie, precum și două noi opțiuni de pâine: artizanală italiană și pâinea cu multicereale.

Subway a fost dată în judecată la începutul acestui an, consumatorii acuzând compania că sandwich-urile cu ton vândute în realitate nu conțin niciun gram de ton, produsul oferit clienților fiind de fapt un amestec de produse chimice care doar imită carnea de pește. Acuzele au fost făcute pe baza rezultatelor oferite de către un laborator independent, care a testat sandwich-uri Subway din mai multe locații din California, SUA. La acel moment, reprezentanții Subway au respins acuzele declarând că sunt nefondate.

Nu este pentru prima dată când Subway are probleme cu legea din cauza ingredientelor folosite. În octombrie anul trecut, Curtea Supremă din Irlanda a decis că pâniea Subway nu poate fi numită ”pâine” din cauza faptului că ar conține un nivel prea ridicat de zahăr.

Sursa foto: QualityHD / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri