Vaccinarea anti-COVID 19 începe să devină o componentă a turismului, cu oameni din întreaga lume dispuși să cheltuie sume importante pentru a fi vaccinați, relatează BBC.

În SUA, tot mai mulți turiști din întreaga lume vin tocmai pentru a se vaccina, în condițiile în care stocurile de vaccin sunt limitate, un exemplu este cel al unei femei din Taiwan, Amber Chou a cheltuit peste 18.000 de dolari, pentru biletele de avion și hoteluri, pentru a ajunge în San Francisco, unde și-a putut face vaccinul anti-COVID 19.

Am o fiică de 7 ani, iar părinții mei au peste 70 de ani amândoi. Trebuie să mă protejez pe mine prima, înainte să-mi pot proteja familia. Sunt atât de fericită. Mă simt ca o super-femeie acum”, a declarat pentru BBC, Amber Chou.

Pe aeroportul Internațional din San Francisco, începând cu luna mai, au fost vaccinate peste 1.000 de persoane, din 50 de țări.

„Nu ne vaccinăm pentru pentru Brazilia sau pentru SUA, ci pentru lume”, declară o tânără venită din Țara Cafelei pentru a se vaccina.

Stocurile limitate și rata lentă de vaccinare din multe țări au dat naștere acestui tip de turism către SUA.

Sursa foto: Captura video

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri