Vaccinarea anti-COVID 19 începe să devină o componentă a turismului, cu oameni din întreaga lume dispuși să cheltuie sume importante pentru a fi vaccinați, relatează BBC.

În SUA, tot mai mulți turiști din întreaga lume vin tocmai pentru a se vaccina, în condițiile în care stocurile de vaccin sunt limitate, un exemplu este cel al unei femei din Taiwan, Amber Chou a cheltuit peste 18.000 de dolari, pentru biletele de avion și hoteluri, pentru a ajunge în San Francisco, unde și-a putut face vaccinul anti-COVID 19.

Am o fiică de 7 ani, iar părinții mei au peste 70 de ani amândoi. Trebuie să mă protejez pe mine prima, înainte să-mi pot proteja familia. Sunt atât de fericită. Mă simt ca o super-femeie acum”, a declarat pentru BBC, Amber Chou.

Pe aeroportul Internațional din San Francisco, începând cu luna mai, au fost vaccinate peste 1.000 de persoane, din 50 de țări.

„Nu ne vaccinăm pentru pentru Brazilia sau pentru SUA, ci pentru lume”, declară o tânără venită din Țara Cafelei pentru a se vaccina.

Citeste si:
Pfizer va cere autorizarea celei de-a treia doze de vaccin
Pfizer va cere autorizarea...

Stocurile limitate și rata lentă de vaccinare din multe țări au dat naștere acestui tip de turism către SUA.

Sursa foto: Captura video

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri