Un cuplu a cheltuit peste 3.500 de euro pentru a sărbători aniversarea câinelui, un buldog englez. Cuplul a închiriat chiar și o barcă pentru o tematică și un videoclip speciale.

Lauren Blake, în vârstă de 30 de ani, și partenerul său, Kieran, din Nottingham, au dat comandă și de un tort care replica imaginea câinelui. Aceștia au găsit un cofetar pe Tik Tok și au decis să ia legătura cu el.

Cei doi ai solicitat ca tortul să ilustreze cățelul îmbrăcat în marinar, deoarece aceasta era tematica petrecerii, scrie The Mirrror.

Prepararea și aranjamentul tortului au durat trei zile, au fost folosite 80 de ouă, 2,5 kilograme de unt, 2,5 kilograme de zahăr și 2,5 kilograme de făină. Acestora li s-au adăugat 3 kilograme de cremă de unt, 3 kilogrrame de ganache și aproximativ 5 kilograme de ciocolată de modelat.

”A fost una dintre cele mai neobișnuite cereri pe care le-am primit. Însă recunosc că m-am distrat și a fost o provocare”, a spus Lara Mason, cofetar.

”În fiecare an îi sărbătorim aniversarea cu ideea că este aici pentru o perioadă atât de scurtă de timp, astfel încât fiecare zi de naștere ar trebui să fie sărbătorită ca fiind una specială. Sărbătorim ziua de naștere a lui Dave mai mult decât a noastră, pentru că merită să fie răsfățat în întregime”, a declarat cuplul.

Zilele de naștere anterioare au implicat o petrecere la piscină pentru câini și oameni, o ședință foto și o petrecere cu tematică COVID pentru încheierea anului trecut.

Sursa foto: Lara Mason/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri