O cafenea din Marea Britanie a lansat cel mai mare mic-dejun, care conține 150 de preparate. Micul-dejun este servit la Shepherds Place Farm, în Doncaster, și a fost numit Terminator Armageddon de către proprietarul localului, Ted Phillips.

Micul-dejun cântărește circa 20 de kilograme și include următoarele: 15 cârnați jumbo Lincolnshire (echivalentul a 30 de cârnați obișnuiți), 15 felii de bacon, 15 hash browns, 15 ouă prăjite, 15 felii de budincă neagră, 15 felii de pâine prăjită și pâine prăjită cu unt, 15 porții de ciuperci, 15 porții de fasole coaptă și 15 porții de roșii conservate.

Sursa Video: KyleVfood/ Youtube

Este, fără îndoială, cel mai mare mic dejun din Marea Britanie, iar clienții sunt provocați să îl mănânce în maximum o oră, scrie The Mirror.

Micul-dejun costă 50 de lire sterline (circa 60 de euro), iar dacă acesta este mâncat într-o oră, clienții își primesc banii înapoi.

Proprietarul localului susține că a început să lucreze la acest mic-dejun în urmă cu trei ani, pentru a crea, în final, Terminator Armageddon.

”Am lucrat mult până să ajungem aici. Iar acum ne vizitează oameni din întreaga țară care vor să treacă testul micului-dejun”, a spus Phillips.

Proprietarul insistă că folosește doar ingrediente de calitate, iar oamenii nu au de ce să își facă griji. În plus, acesta recunoaște că durează aproximativ 20 de minute pregătirea micului-dejun.

Phillips nu crede că cineva va reuși vreodată să treacă testul, însă marele mic-dejun e o bună ocazie ca oamenii să mai stea împreună și să râdă, mai ales după perioada restricțiilor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri