Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că trei cetăţeni români locuiau într-un imobil care s-a prăbuşit la Torino, iar unul dintre aceştia a fost rănit, fiind internat în spital în stare gravă. Ceilalţi doi sunt în stare bună, iar autorităţile italiene le asigură, temporar, cazare, scrie NewMoney.ro.

"Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Torino, s-a autosesizat în urma informaţiilor apărute în presa italiană referitoare la prăbuşirea unui imobil de locuinţe, la data de 24 august 2021, în localitatea Torino, iar consulul general s-a deplasat în regim de urgenţă la faţa locului pentru a face demersuri pe lângă autorităţile locale şi a obţine informaţii cu privire la cetăţenia, identitatea şi starea de sănătate a persoanelor afectate. Din informaţiile obţinute a reieşit faptul că în imobilul prăbuşit locuiau trei cetăţeni români. Unul dintre aceştia a fost rănit şi este în stare gravă la spital, unde primeşte îngrijiri de specialitate. Starea de sănătate a celorlalţi doi cetăţeni români este bună, iar autorităţile locale le vor asigura temporar cazarea”, a transmis MAE.

Reprezentanţii ministerului adaugă că reprezentanţii oficiului consular sunt în contact cu cetăţenii români afectaţi şi cu familiile lor, aceştia fiind asiguraţi de întregul sprijin consular, conform competenţelor legale.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri