27 Decembrie 2021

NASA a angajat preoți pentru a vedea cum ar reacționa omenirea la întâlnirea cu extratereștri



NASA a angajat 24 de teologi pentru a vedea cum ar reacționa diferitele religii ale lumii în cazul unei întâlniri cu extratereștri, scrie Technotrenz.com.

Preotul Andrew Davison, teolog în cadrul Universității din Cambridge și totodată doctor în biochimie la Oxford, este unul dintre preoții contactați de NASA.

Acesta consideră că posibilitatea descoperirii unor noi forme de viață este tot mai mare. Cartea acestuia, Astrobiologia și Doctrina Creștină, se întreabă dacă Dumnezeu a creat viață și pe alte planete din univers.

Agenția spațială americană a luat decizia de angaja teologi datorită recentelor progrese în vederea găsirii formelor de viață pe alte planete din univers.

Telescopul Jаmes Webb, lansat în ajungul Crăciunului, reprezintă una dintre misiunile care ne vor ajuta să înțelegem mai bine spațiul.

De asemenea, rover-ul Rosilаnd Frаnklin al Agenției Spațiale Europene va fi lansat anul viitor. Acesta va săpa pe Marte în căutarea unor microbi fosilizați, încercând astfel să găsească forme de viață.



Citeste si