Un grup de fermieri tineri a rămas surprins când au intrat într-un restaurant McDonald's, iar angajații i-au rugat să își lase cizmele afară, deși, spun ei, acestea erau curate.

Studenții de la Agricultură au declarat că le era foame și că așteptau cu nerăbdare un burger și cartofi prăjiți la filiala Crewe a McDonald's, când personalul i-a oprit la ușă, scrie The Mirror.

Ei au fost „șocați” când un angajat al lanțului de fast-food - care se mândrește cu aprovizionarea cu produse din fermele britanice - le-a spus că trebuie să își scoată cizmele înainte de a mânca. La insistențele angajaților, aceștia au fost nevoiți să își lase încălțările la ușă.

”Am fost șocați când ni s-a cerut aceasta. Inițial, am început să râdem, dar ne-am dat seama că persoana din fața noastră vorbea serios. Totuși, erau foarte mulți oameni cu încălțări murdare în interiorul restaurantului. Cizmele noastre erau curate, nu erau pline de noroi. Ne-au mai spus că aceasta a fost o cerință a colegiului nostru, dar era fals”, a declarat Jamie Goode, 16 ani.

Un purtător de cuvânt al McDonald's a declarat că relația lanțului de restaurante cu agricultorii din regiune este una foarte apropiată și că lucrează cu circa 23.000 de fermieri din întreaga țară.

”Avem o strânsă relație cu Colegiul de Agricultură și îi așteptăm cu drag pe toți tinerii fermieri în restaurantele noastre”, a precizat acesta.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri