Pe măsură ce situația de la granița cu Rusia continuă să se înrăutățească, ucrainenii au avut surpriza să descopere că unele adăposturi antiaeriene au căpătat altă folosință decât cea inițială.

Personalul angajat în aceste locuri a și arătat, de altfel, că este gata să-i primească pe locuitori în acest gen de medii cât se poate de primitoare și confortabile, transmite New York Post citân BuzzFeed.

"Ce alt loc mai bun în care să fii în cazul în care izbucnește un război?", a declarat un barman al localului Parovoz din Kiev, în fapt un buncăr situat sub un cinema.

Cât despre aspectul comercial al acestor afaceri, angajații au recunoscut că este mai important să primească rezidenți care caută refugiu mai degrabă decât consumatori.

Pe de altă parte, o angajată a unui restaurant situat într-un buncăr numit Podhsoffe a declarat că nu este atât de sigură că localul ar putea să le ofere siguranță celor care ar veni în cazul unui conflict, dar cu siguranță aceștia ar mânca bine.

Dar poate că cel mai spectaculoasă reutilizare a unui astfel de adăpost este Penthouse, un adăpost anti-bombardament transformat în club de striptease, care a fost redecorat din plin cu lumini roșii pentru a fi corespunzător noii funcționalități.

"Lumea va avea parte de un show pe cinste", a declarat, de altfel, un bodyguard al stabilimentului.

Sursa foto: Shutterstock/Kristina Kokhanova

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri