În contextul menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii români din Comunitatea Autonomă Andaluzia şi Comunitatea Autonomă Extremadura, Consulatul General al României la Sevilla (CG Sevilla) a iniţiat proiectul #consulatulmaiaproapedetine.

CG Sevilla, prin intermediul acestui proiect, îşi doreşte să soluţioneze o serie de probleme care fac parte din viaţa de zi cu zi a dumneavoastră, acesta fiind şi motivul pentru care la sfțrșitul anului trecut am demarat o nouă iniţiativă - #venimlatine!, parte a proiectului #consulatulmaiaproapedetine.

Prin intermediul acestei noi componente dorim să acordăm asistenţă în utilizarea portalului www.econsulat.ro, celor care întâmpină anumite dificultăţi în utilizarea acestuia, precum şi oferirea unei game largi de informaţii utile în vederea obţinerii serviciului consular dorit.

Începând cu luna noiembrie a anului trecut, reprezentanţi ai CG Sevilla s-au deplasat în localităţile cu o comunitate semnificativă de români, pentru a oferi asistență și îndrumare în utilizarea platformei econsulat.ro, precum şi pentru obţinerea unei programări.

Reprezentanţii CG Sevilla au fost în perioada 26 noiembrie-17 decembrie 2021 la:

Villamanrique de la Condesa

Bar Nico - Calle Carpinteros, 41850 Villamanrique de la Condesa

Cordoba

Casa Ciudadana calle Ronda de Marrubial, fără număr, 14071, Cordoba (lângă Centrul de Sănătate Levante Sur)

Almonte

Oficina de Turism Bodegon Serafin, Calle Alonso Perez nr. 1, C/P 21730 Almonte

Palos de la Frontera

Plaza de Toros, 21810 Palos de la Frontera, Huelva

Moguer

Centro de formacion Bodega Escuela Taller, Calle Santo Domingo 14, 21800 Moguer

Lepe

Oficina de turismo-sala de juntas, C/San Cristobal, 2

Reprezentanţii CG Sevilla au oferit îndrumare în utilizarea platformei www.econsulat.ro în vederea obţinerii unei programări, informaţii cu privire la documentele necesare în vederea solicitării de servicii consulare, cum verifici dacă ţi-a venit paşaportul, cum poţi să ridici paşaportul etc.

Cele două componente „Dialog cu CG Sevilla” (Sesiuni live cu funcţionari ai oficiului consular şi Sesiunile interactive Q&A) sunt disponibile pe pagina noastră de facebook.

Urmăreşte CG Sevilla. Fii primul care află ce te interesează ! #ConsulatulMaiAproapeDeTine

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri