Rusia a bombardat 33 de situri civile în ultimele 24 de ore, de la declanşarea invaziei asupra Ucrainei, a anunţat Ministerul de Interne de la Kiev, în timp ce trupele ruse avansează spre capitală, potrivit agenţiei de presă Interfax, citată de DPA.

La rândul său, Ministerul Apărării rus a anunţat, citat de agenţia oficială de presă TASS, "dezactivarea" a 118 infrastructuri militare în Ucraina în timpul operaţiunii de "demilitarizare", negând din nou că armata rusă atacă oraşe din Ucraina.

"Ruşii spun că nu lovesc obiective civile. Dar 33 de situri civile au fost lovite în ultimele 24 de ore", a declarat un oficial de la Ministerul de Interne ucrainean, Vadim Denisenko, citat de Interfax.

La rândul său, reprezentantul oficial al Ministerului Apărării rus, general-maior Igor Konaşenkov, a anunţat că forţele armate ruse "au dezactivat" 118 infrastructuri militare în Ucraina în timpul aşa-numitei operaţiuni de "demilitarizare".

Printre acestea se numără "11 aerodromuri militare, 13 posturi de comandă şi centre de comunicaţii ale Forţelor Armate ale Ucrainei, 14 sisteme de rachete antiaeriene S-300 şi Osa, 36 de staţii radar", a precizat Konaşenkov.

Ministerul Apărării de la Moscova a informat că armata rusă nu loveşte oraşe în Ucraina şi că infrastructura militară este făcută inactivă prin mijloace de înaltă precizie. Nimic nu ameninţă populaţia civilă, a dat asigurări ministerul rus, potrivit TASS.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri