Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a transmis cetățenilor un nou mesaj în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe care o descrie ca fiind ”cea mai grea”.

”Această noapte va fi cea mai grea. Inamicul va ataca cu toate puterile. Trebuie să rezistăm. Această noapte va fi foarte grea(...) mai grea decât ziua care a trecut. Multe orașe sunt atacate. Nu putem pierde capitala!”, precizează Zelenski, conform The Guardian.

El precizează că atacurile vor continua și în alte orașe importante din Ucraina și i-a chemat din nou pe cetățeni să se alăture eforturilor de apărare a țării.

Între timp, Occidentul și SUA anunță sancțiuni pentru Rusia, unele dintre ele țintite asupra lui Putin și a ministrului său de externe Serghei Lavrov. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe anunță că cei doi nu vor mai avea dreptul nici să intre în Statele Unite ale Americii.

Cei doi se alătură unei liste de lideri sancţionaţi direct de Statele Unite, printre care liderul iranian Ali Khamenei, preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, dictatorul nord-coreean Kim Jong Un şi preşedintele sirian Bashar Al-Assad.

Ea a mai spus, într-un briefing obişnuit de presă, că a-l avea ca ţintă pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski ar fi "un act atroce" din partea ruşilor.

Sursa foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri