Rusia eşuează la scară mare în invazia sa asupra Ucrainei, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, la opt luni de la declanşarea războiului pe 24 februarie.

"Ucraina distruge aşa-zisa a doua cea mai puternică armată din lume, iar de acum înainte Rusia va fi doar o cerșetoare", a afirmat Zelenski în mesajul său video zilnic, referindu-se la relațiile dintre Kremlin și Iran.

"Sentimentul de înfrângere devine tot mai puternic în Rusia", a spus Zelenski, adăugând că în timp ce altădată Rusia era un actor politic important, astăzi Moscova este din ce în ce mai izolată pe plan internaţional. ”Acolo unde erau odinioară ambiții ideologice, acum e doar scârbă”, a spus președintele de la Kiev.

;

Zelenski a subliniat că forţele ucrainene continuă să elibereze în fiecare zi teritorii ocupate de ruşi.

Întreaga Ucraină, inclusiv Peninsula Crimeea, anexată de Rusia în 2014, va fi eliberată, a spus Zelenski, avertizându-i totodată pe cetăţenii ucraineni că iarna ce va urma va fi "cea mai grea din istoria noastră", din cauza pagubelor provocate de atacurile ruse infrastructurii energetice a Ucrainei.

Sursa foto: www.president.gov.ua

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri