Preşedintele rus Vladimir Putin s-a plâns în legătură cu atacurile ucrainene din estul Ucrainei, în cursul unei convorbiri telefonice cu cancelarul german Olaf Scholz.

Potrivit Moscovei, tiruri ucrainene de rachetă au vizat zone rezidenţiale din oraşele Doneţk şi Makivka, rezultând un "număr semnificativ de victime civile", scrie dpa, preluată de Agerpres.

"Aceste crime de război au fost ignorate de Occident", se arată în comunicat.

Dpa menţionează că aceste afirmaţii nu au putut fi verificate independent, amintind totodată că Rusia, care a invadat Ucraina pe 24 februarie, a fost acuzată în mod repetat că vizează în mod deliberat ţinte civile.

Cancelarul Scholz, care a iniţiat convorbirea telefonică, a insistat pentru încheierea unui armistiţiu cât mai curând posibil, a mai consemnat comunicatul.

Preşedintele Putin a susţinut că se face tot posibilul pentru evitarea victimelor civile, dând ca exemplu crearea de coridoare umanitare pentru a-i evacua pe localnicii din zonele unde au loc lupte.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri