Compania de bere artizanală Olaf din orașul Savonlinna, situat în estul Finlandei, a creat o băutură specială, care face referire la tema momentului din această țară: aderarea la NATO.

Iar berea NATO nu se poate spune că nu are succes. Astfel, creatorul acesteia și proprietarul companiei Olaf, Petteri Vanttinen, a declarat că este, efectiv, asaltat de telefoane din momentul în care a lansat produsul, conform Euronews.

"Am primit cam 200 de telefoane pe zi. Ador ceea ce se petrece aici. Se întâmplă o dată în viață!" a declarat acesta, conform sursei citate.

Până în acest moment, compania a livrat aproximativ 8000 de cutii de bere în supermarketuri, dar în curând va porni un parteneriat cu cele mai mari rețele de retail din Finlanda, urmând să lanseze produsul inclusiv la sticlă.

"Dispare, pur și simplu, de pe rafturi și a existat mult feedback pozitiv", a declarat de asemenea Petteri Vanttinen.

Numele berii este un joc de cuvinte pe baza expresiei "Otan olutta", care în limba finlandeză înseamnă "Vreau o bere" și acronimul francez al NATO - OTAN.

Retail jobs

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri