Cristiano Ronaldo (37 de ani) este cel mai influent sportiv din lume pe Instagram, care, la rândul ei, e cea mai populară rețea socială de pe glob.

În februarie, contul portughezului depășea borna de 400 de milioane de urmăritori, iar în curând va trece și pragul de jumătate de miliard (n.r. în prezent adună 459 de milioane de urmăritori).

Cel mai bun marcator din istoria fotbalului era de ceva timp cel mai bine plătit sportiv din lume pentru fiecare postare în parte.

Recent, Ronaldo a devenit și vedeta care încasează cei mai mulți bani pentru o postare pe Instagram. Portughezul l-a depășit în acest clasament pe Dwayne Johnson (50 de ani).

Potrivit The Little Facts, celebrul actor primește aproximativ 1.44 de milioane de euro pentru o postare, în timp ce Ronaldo se bucură de circa un milion și jumătate de euro.

În topul celor mai bine plătite 10 vedete la acest capitol, care pot fi văzute mai jos, apare și Lionel Messi (35 de ani), cu 1.11 milioane de euro la fiecare postare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri