Unui copil de 7 ani din Rusia, care juca șah cu un robot la un eveniment din Rusia, i-a fost rupt degetul de către mașinărie în timpul unei partide.

Incidentul, raportat de către agenția de știri a statului, RIA Novosti, poate fi urmărit în video-ul de mai jos.

Președintele Federației de Șah din Rusia motivează acțiunea robotului ca urmare a faptului că tânărul șahist nu și-a așteptat rândul și a încercat să facă o mutare înainte de a expira timpul alocat robotului, scrie Newsweek.com.

”Băiatul este bine, i-a fost pus un ghips pe deget pentru a se vindeca mai rapid. Da, sunt anumite reguli de siguranță pe care copilul, aparent, le-a încălcat încercând să facă o mutare fără a fi conștient că trebuia să mai aștepte până îi vine rândul. Este un caz extrem de rar”, a declarat președintele Federației de Șah din Rusia.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri