O companie din California de Sud a început să producă roboți care pot produce mult mai repede cartofi prăjiți. Miso Robotics Inc din Pasadena a lansat recent robotul Flippy 2 care a permis integrarea proceselor de înaltă tehnologie în producerea cartofilor prăjiți și a rondelelor de ceapă.

Un braț robotizat lung cum ar fi cele din fabricile auto, regizat de camere și inteligență artificială, scoate cartofii prăjiți congelați și alte alimente dintr-un congelator, îi scufundă în ulei încins și apoi depune produsul gata de servire pe o tavă, arată Greek Reporter.

Sursa Video: Miso Robotics/ Facebook

Potrivit Miso Robotics, Flippy 2 poate găti simultan mai multe mese pe baza diferitelor rețete, reducând nevoia de personal de catering și accelerând livrarea comenzilor la ferestrele de tip drive-through.

„Când o comadă ajunge în sistemul restaurantului, aceasta este direcționată către Flippy”, a declarat Mike Bell, CEO -ul companiei.

Mai mult decât atât, numele robotului provine de la Flippy, un robot anterior conceput să răstoarne burgeri. Compania de automatizare a mai remarcat că au fost nevoie de cinci ani de dezvoltare până la lansarea comercială recentă.

În plus, inginerii Miso pot urmări roboții Flippy 2 lucrând în timp real pe un ecran mare, permițându-le să depaneze orice probleme care apar.

Un număr de lanțuri de restaurante a adoptat bucătarul robotizat, printre care Jack in the Box din San Diego, White Castle din Midwest și CaliBurger de pe Coasta de Vest.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri