Un grup de antreprenori în domeniul crypto au livrat la sediul companiei Tesla o statuie ciudată reprezentându-l pe Elon Musk cu corp de capră și călare pe o rachetă, aceasta făcând trimitere la cuvântul GOAT (care, în limba engleză poate face referire atât la cuvântul capră cât și la acronimul Greatest of All Time - cel mai bun din toate timpurile, n.r.).

Statuia, realizată din metal de către un sculptor din Canada, are aproape 10 metri lungime, cântărește peste 5 tone și a costat 600.000 de dolari, conform Insider.

Deși cei care au creat ciudatul monument au dorit să atragă o reacție din partea fondatorului Tesla, totuși acest lucru nu s-a întâmplat, până la acest moment din partea acestuia neapărând niciun mesaj.

Cu toate acestea, antreprenorii din domeniul crypto aflați în spatele acestui gest, au dorit ca în acest fel să-i aducă o critică lui Elon Musk.

"I-am dedicat această statuie lui Elon Musk pentru că s-a implicat în domeniul crypto la momentul oportun, dar a dat totul peste cap", a declarat Richie Latimer, unul dintre participanți.

Pentru ca mesajul să fie complet, inițiatorii au lansat de altfel și o criptomonedă cu această ocazie, intitulată Elon GOAT Token, cu referire, desigur, la același joc de cuvinte menționat anterior.

Comunitatea de internauți aflată în spatele acestui proiect și-a exprimat dezaprobarea cu privire la faptul că Elon Musk nu a reacționat în niciun fel cu ocazia primirii acestui "cadou", speculând însă cu privire la faptul că, din moment ce nu a fost îndepărtat din curtea sediului Tesla, cu siguranță a fost "acceptat" de antreprenor.

Sursa foto: https://elongoat.io/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri