Rapperul american Snoop Dogg s-a autopropus la conducerea reţelei de socializare Twitter şi a obţinut sute de mii de voturi într-un sondaj online ai cărui participanţi l-au îndemnat pe celebrul cântăreţ să îi ia locul lui Elon Musk, informează DPA, citată de Agerpres.

Starul rap, în vârstă de 51 de ani, a glumit la adresa lui Elon Musk după ce CEO-ul companiilor SpaceX şi Tesla, după o preluare tumultuoasă a platformei online Twitter, pare să fi pierdut funcţia de director general al reţelei de socializare după ce a publicat în noaptea de duminică spre luni un sondaj pe contul său, constând într-o întrebare şi opţiunile de răspuns "Da" şi "Nu": "Ar trebui să mă retrag din funcţia de director al Twitter? Voi respecta rezultatele acestui sondaj".

Peste 17,5 milioane de persoane au votat, 57,5% dintre ele alegând opţiunea "Da" şi au creat impresia generală că l-au lăsat pe miliardarul de origine sud-africană fără funcţia de CEO al reţelei de socializare Twitter, oferindu-i totodată lui Snoop Dogg şansa de a profita de ocazie şi de a participa la această discuţie publică.

"Ar trebui să conduc Twitter?", i-a întrebat Snoop Dogg pe fanii lui, luni dimineaţă.

În primele 10 ore după ce a publicat acel mesaj, starul american acumulase peste 1 milion de voturi şi a obţinut un rezultat copleşitor de voturi favorabile - 81,8%.

Elon Musk încă nu a făcut declaraţii despre posibilitatea de a renunţa definitiv la funcţia de director general al reţelei de socializare Twitter. Au mai rămas 14 ore din sondajul lui Snoop Dogg, aşadar viitorul managementului superior al companiei rămâne deocamdată neclar.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri