Elon Musk a lansat un sondaj în care a întrebat: „Ar trebui să renunț din funcția de șef al Twitter? Mă voi conforma rezultatului acestui sondaj”

Musk este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 163,8 mld. dolari.

La o oră de la startul sondajului (ora 3.00 ora României), 57,8% dintre utilizatori votaseră ”da” și 42,2% votaseră ”nu”. În total, 5,1 milioane de utilizatori votaseră. Sondajul mai avea 10 ore până urma să se încheie, adică aproximativ luni la 13.00, ora României.

Twitter a suspendat conturile mai multor jurnaliști importanți care scriau despre companie și noul său proprietar, Elon Musk. Mutarea urmează deciziei sale recente de a închide definitiv un cont care folosea date publice pentru a urmări permanent locația lui Musk.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri