Postul de știri rus Baza a raportat că a fost depistat un obiect zburător neidentificat (OZN) a determinat închiderea spațiului aerian de deasupra orașului Sankt Petersburg din Rusia, iar avioane de vântoare au fost trimis de către autoritățile ruse pentru a investiga, relatează The Sun.

Oficialii ruși nu au confirmat raportul despre OZN - dar au confirmat că aeroportul a fost închis. Agenția de știri de stat TASS a declarat că spațiul aerian pe o rază de circa 200 km față de Aeroportul Pulkovo a fost închis până la ora locală 13:20.

Datele radarelor de zbor au arătat că avioanele de pasageri au fost forțate să se întoarcă în timp ce se apropiau de Sankt Petersburg. Pasagerii se confruntă acum cu întârzieri de până la 12 ore de la Aeroportul Pulkovo.

Oficialii ruși au activat planul „Covor” – care oprește aeronavele să decoleze și să aterizeze în zonă.

Închiderea spațiului aerian pare că a afectat și zborurile pe ruta către exclava rusă Kaliningrad, care necesită avioane să survoleze Sankt Petersburg.

Între timp, datele Flightradar.com arată că traficul aerian s-ar fi reluat.

Sursa foto: Flightradar.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri