Cu o zi înaintea încoronării, regele Charles al III-lea a făcut o baie de mulţime surpriză în faţa Palatului Buckingham, unde fanii erau deja adunaţi în masă în aşteptarea acestui eveniment istoric, informează AFP, citată de Agerpres.

Monarhul în vârstă de 74 de ani, îmbrăcat într-un costum de culoare albastră, a fost însoţit de fiul său cel mare, William, şi de soţia acestuia, Kate, care au făcut la rândul lor selfie-uri şi au dat mâna cu cei prezenţi. Regina consoartă Camilla nu a fost prezentă.

Cei mai înrăiţi fani ai monarhiei au campat de zile întregi pe The Mall, bulevardul lung care duce la Palatul Buckingham, pentru a beneficia de un loc în primul rând sâmbătă, când regele va părăsi palatul îndreptându-se spre Westminster Abbey, unde va fi încoronat.

La sosirea lui Charles, William şi Kate, unii dintre cei prezenţi au intonat "God Save The King". Regele a interacţionat cu fanii pe o parte a The Mall, în timp ce William şi Kate se aflau pe cealaltă parte.

Baia de mulţime a durat circa 20 de minute înainte ca trio-ul să se întoarcă la palat.

Joi, William şi Kate au făcut mai făcut o baie de mulţime într-un pub din Soho, un cartier plin de viaţă din centrul capitalei.

Cuplul princiar extrem de popular, care încearcă să aducă o notă de farmec şi de modernitate unei monarhii îmbătrânite, a călătorit spre pub cu metroul, un eveniment extrem de rar, acoperit pe larg de posturile de ştiri.

Puteți urmări întreaga procesiune a încoronării, sâmbătă, 6 mai, pe canalul de YouTube al familiei regale.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri