Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv într-un dosar în care sunt acuzaţi că ar fi înfiinţat o cultură de canabis într-un imobil din municipiul Galaţi.

„La data de 30.04.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Galați au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc”, a transmis DIICOT într-un comunicat.

Potrivit DIICOT, procurorii au reţinut că cei doi ar fi înfiinţat, într-un imobil situat pe raza municipiului Galaţi, o cultură de plante de canabis, în vederea comercializării acestora către diverşi consumatori.

„Pe 29 aprilie, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat cei 2 inculpaţi, în parcarea amenajată pe Faleza Dunării din Galaţi, în timp ce încercau să descarce dintr-un autoturism şi să arunce în Dunăre 3 saci conţinând 400 plante de canabis, cu masa totală de 57,7 kilograme", arată procurorii.

Tot pe 29 aprilie, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate documente, telefoane mobile, suma de 10.900 de lei, precum şi diferite echipamente necesare cultivării plantelor de canabis.

Ulterior, pe 30 aprilie, a fost efectuată a șasea percheziție domiciliară, la o altă adresă de pe raza municipiului Galați, la o proprietate pe care unul dintre inculpați o închiriase, unde au fost descoperite instrumente pentru cultivarea indoor a canabisului.

Sursa foto: DIICOT

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri