Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a efectuat 10 promovari interne si anunta extinderea echipei si in 2012, pentru care a inchiriat un spatiu suplimentar de birouri in suprafata de 917 metri patrati in cladirea America House din Piata Victoriei.

Firma de avocatura a anuntat zece promovari interne, ca urmare a evaluarilor profesionale derulate in luna noiembrie. Cele mai multe promovari, in numar de sapte, au fost la statut de Managing Associate.

De asemenea, alti trei avocati colaboratori au devenit seniori in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii.

„Misiunea noastra a fost una grea, dat fiind numarul mare de avocati cu o evolutie profesionala remarcabila in ultimele 12 luni. Avem incredere in potentialul lor viitor, toti fiind avocati cu indiscutabila experienta juridica si un aport important in gestionarea proiectelor actuale si de perspectiva ale firmei. In mod special, cei sapte Managing Associates vor avea de acum inainte ocazia de a se implica activ in treburile firmei, asumandu-si si o serie de responsabilitati administrative”, a spus Florentin Tuca (foto), Managing Partner al casei de avocatura.

Noii Managing Associates sunt Anca Jurcovan, Oana Gavrila, Mihaela Maxim (Ivan), Oana Cornescu, Raluca Misu, Dragos Apostol si Dominic Morega. Promovarile la statut de avocat senior i-au vizat pe Geanina Tache, Alexandru Anghel si Oana Mina.

„Decizia din acest an de a mentine structura de conducere actuala, cu 21 de parteneri, este legata in principal de incertitudinile relative la mersul pietelor. Noi ramanem fideli angajamentului asumat de la infiintarea firmei privind accesul real la structura de parteneriat”, a punctat Florentin Tuca.

Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat ca eforturile de consolidare a echipei vor continua si in anul urmator, cu recrutarea de avocati specializati in domenii precum litigii, drept financiar-bancar, dreptul muncii, taxe si fiscalitate. De asemenea, in sustinerea planurilor de extindere, firma a inchiriat un spatiu suplimentar de 917 mp in cladirea America House, ajungand astfel la o suprafata totala de 2.600 mp.

Cine sunt avocatii promovati in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii

Anca Jurcovan, Managing Associate, detine o experienta practica de 7 ani in domeniul dreptului concurentei si al dreptului proprietatii intelectuale.

Oana Gavrila, Managing Associate, este avocat pledant cu o experienta de 7 ani in litigii comerciale si civile, precum si litigii fiscale.
Mihaela Maxim (Ivan), Managing Associate, este avocat pledant cu o experienta de 7 ani, oferind asistenta legala si reprezentare in cauze de drept civil si comercial avand ca obiect actiuni privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuala si acte de concurenta neloiala, precum si arbitraje comerciale interne si litigii de dreptul muncii.

Oana Cornescu, Managing Associate, detine o experienta juridica de 12 ani dobandita in calitate de avocat, dar si de consilier juridic timp de 7 ani in cadrul Ministerului Finantelor Publice.

Raluca Misu, Managing Associate, face parte din echipa de drept imobiliar a firmei, avand o experienta de peste 7 ani in servicii de asistenta juridica acordate pentru achizitia, implementarea si dezvoltarea de proiecte imobiliare in Romania, inclusiv structurarea tranzactiilor imobiliare si a procesului de finantare aferent. Alte domenii de specializare includ dreptul societar si comercial, precum si dreptul financiar-bancar, cu accent pe restructurarea portofoliului de creante si garantii sau renegocierea angajamentelor comerciale in derulare.

Dragos Apostol, Managing Associate, s-a alaturat Tuca Zbarcea & Asociatii dupa cativa ani petrecuti in cadrul altor firme de avocatura, printre care NNDKP. El revine astfel in echipa firmei alaturi de care activase in perioada 2005-2008. In ultimii 12 ani, Dragos a acordat asistenta juridica in proiecte complexe de concesiuni si drept imobiliar, precum si fuziuni, achizitii si procese de privatizare, reprezentand investitori importanti in domeniul minier, petrol/gaze, constructii de masini, agricultura, industria alimentara, precum si fonduri de tip private equity sau societati de administrare a activelor.

Dominic Morega, Managing Associate, s-a alaturat Tuca Zbarcea & Asociatii dupa 8 ani de activitate in cadrul Musat & Asociatii. El detine o experienta de 14 ani in domeniile farma, drept societar, fuziuni si achizitii sau litigii, asigurand in principal asistenta unora dintre cei mai importanti jucatori internationali din industria farmaceutica sau activand pe piata serviciilor din domeniul sanatatii. Totodata, el a fost implicat in elaborarea si revizuirea unor importante proiecte normative din domeniul farmaceutic sau al serviciilor medicale.

Geanina Tache, avocat senior, detine o experienta practica de 6 ani de zile in litigii civile si comerciale, litigii de contencios administrativ si fiscal, proceduri de executare silita etc. De asemenea, ea a asigurat servicii de asistenta si in domeniul dreptului imobiliar si societar.
Alexandru Anghel, Avocat senior, imbina 12 ani de experienta acumulata in activitatea de consultanta si de avocat pledant, asigurand asistenta juridica in domeniile dreptului societar/comercial, dreptului imobiliar si in materia fuziunilor si achizitiilor, reprezentand totodata clienti ai firmei in fata instantelor judecatoresti de toate gradele in cauze de drept civil, drept comercial si societar, litigii imobiliare, contencios administrativ, proceduri de executare silita si insolventa.

Oana Mina, avocat senior, face parte din echipa de drept imobiliar a firmei iar in ultimii 5 ani a asigurat asistenta juridica in diversele etape de implementare si dezvoltare a proiectelor imobiliare, inclusiv asistenta privind redactarea si negocierea contractelor de vanzare-cumparare, de tip joint-venture si altor contracte comerciale in domeniul imobiliar. De asemenea, a acordat consultanta in ceea ce priveste aspectele juridice legate de administrarea si operarea proprietatilor din portofoliile clientilor firmei ("property management").

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri