Avocatul Adrian-Catalin Bulboaca, managing partner al firmei de avocatura Bulboaca si Asociatii, a fost numit administrator provizoriu la combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT), conform Mediafax.
"Consiliul de Administratie l-a numit in 14 martie ca administrator provizoriu pe Adrian-Catalin Bulboaca, confirmarea sa in functie urmand sa aiba loc intr-o viitoare AGA", se arata intr-un comunicat transmis de Oltchim Bursei de Valori Bucuresti.

In comunicat se arata ca Bulboaca a coordonat mai multe proiecte si fuziuni si achizitii.
Guvernul s-a angajat prin acordul cu FMI sa privatizeze Oltchim pana la finele lunii aprilie.

Combinatul se numara printre primele companii de stat care vor avea management privat.

Statul detine, prin Ministerul Economiei, 54,8% din titlurile combinatului chimic. Oltchim este una dintre cele opt companii din subordinea Ministerului Economiei monitorizate de FMI, statul intentionand sa scoata la vanzare pachetul majoritar de actiuni.

Compania are un capital social de 34,2 milioane lei, impartit in 343,2 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Potrivit celor mai recente raportari de la BVB, in actionariatul Oltchim se mai regasesc compania germana PCC SE, care detine 17,47% din actiuni, si fondul de investitii Carlson Ventures, inregistrat in Marea Britanie, cu 14,02% din titluri, prin intermediul Nachbar Services.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri