Promovari la casa de avocatura bpv Grigorescu Stefanica

Casa de avocatura bpv Grigorescu Stefanica anunta promovarea a patru avocati din echipa: Cristina Mihai, Cristina Randjak, Ioan Roman si Raluca Marcu.

Cristina Mihai a fost promovata in functia de Managing Associate in cadrul societatii de avocati bpv Grigorescu Stefanica, din echipa careia face parte de peste 6 ani. Anterior numirii in aceasta pozitie, ea detinea functia de Senior Associate.

Principalele domenii de expertiza ale Cristinei Mihai sunt dreptul concurentei, dreptul comercial, dreptul bancar si financiar, dreptul constructiilor si al proiectelor industriale.

Cristina Randjak a fost promovata in functia de Managing Associate, iar anterior a fost Senior Associate in cadrul aceleiasi societati. Ea membru al Baroului Bucuresti din anul 2006 si ofera consultanta in probleme de dreptul muncii, drept fiscal, achizitii publice, drept european si dreptul proprietatii intelectuale.

Cristina Randjak are experienta de peste 6 ani in domeniul dreptului muncii si al dreptului fiscal, oferind consultanta in privinta oricaror aspecte referitoare la relatiile individuale sau colective de munca, transfer de business si externalizare, reglementari cu privire la securitatea si sanatatea muncii, aspecte de dreptul muncii si drept fiscal in contextul reorganizarilor precum si al tranzactiilor la nivel societar, aplicate pentru o arie larga de industrii, inclusiv cea a energiei, retail-ului, automotive, IT&C, servicii medicale si farmaceutice.

Raluca Marcu a fost promovata in functia de Senior Associate in cadrul departamentului de litigii. Ea face parte din echipa bpv Grigorescu Stefanica incepand cu anul 2006

Ioan Roman a fost promovat Senior Associate, fiind specializat in litigii intre profesionisti, recuperari creante, arbitraj comercial, dispute civile, precum si procedura de punere in executare a hotararilor judecatoresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri