Chiuariu & Asociatii, in numele lui Adrian Porumboiu, introduce o actiune in justitie impotriva lui Ion Craciunescu, pentru afirmatiile presupus calomnioase din ultimele zile, solicitand daune de 1 milion de lei.

In calitate de reprezentanti ai lui Adrian Porumboiu, proprietarul grupului de firme Racova Com Agro Pan, avocatii de la Chiuariu si Asociatii vor introduce astazi o actiune in daune la Tribunalul Bucuresti, prin care cer obligarea lui Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, la plata unor daune morale in valoare de 1 milion de lei.

Pe langa repararea prejudiciului produs, prin plata daunelor, avocatii de la Chiuariu si Asociatii solicita instantei si obligarea dlui Craciunescu la publicarea hotararii judecatoresti care va fi pronuntata, pe cheltuiala sa, intr-o publicatie sportiva renumita.

Societatea de avocatura Chiuariu & Asociatii are o traditie ca partener pentru cluburi de fotbal, antrenori sau jucatori profesionisti in diverse litigii privind dreptul sportiv. CAAL asigura asistenta in faza negocierii si a executarii contractelor dintre sportivi si cluburi, precum si a celor de transmitere a drepturilor de imagine si consultanta in privinta aspectelor fiscale. De asemenea, avocatii societatii asigura reprezentarea diferitelor parti implicate in litigii in fata comisiilor de solutionare de la nivel national si in fata organismelor internationale, cum ar fi Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Sursa foto: Agerpres


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Dancila, huiduita la Constanta, vrea oprirea defaimarii si calomniei