Ernst & Young isi extinde activitatea prin deschiderea a doua birouri de asistenta fiscala in Cluj si Timisoara, pentru a facilita furnizarea de servicii companiilor din zona, intarind astfel pozitia companiei pe piata locala.

Potrivit comunicatui Ernst & Young, Adrian Bogdan va asigura serviciile de asistenta fiscala in cadrul echipei din Cluj, iar Alexandru Grecu va asigura serviciile de asistenta fiscala la Timisoara.

Consolidarea echipelor regionale de asistenta fiscala din Cluj si Timisoara face posibila coordonarea serviciilor in mod direct la nivelul birourilor locale, intarind astfel pozitia Ernst & Young pe piata locala.

„Solutiile noastre fiscale sunt bazate intotdeauna pe o relatie continua si nemijlocita cu clientii nostri. Aceasta abordare este o conditie sine qua non in activitatea noastra. Studiile si sondajele pe care le dezvoltam in randul clientilor nostri ne arata foarte clar ca diferenta pe piata in acest moment – pe langa livrarea unor servicii de calitate – este data si de dimensiunea investitiei pe care o facem in constructia relatiei durabile cu clientii nostri”, explica Andra Casu (foto), senior manager in cadrul departamentului de asistenta fiscala din Bucuresti si coordonator al serviciilor regionale.

Pana in prezent, serviciile de asistenta fiscala oferite in regiunile Cluj si Timisoara au fost administrate in mod direct de biroul Ernst & Young din Bucuresti.

„Obiectivul nostru este sa consolidam serviciile de asistenta fiscala la nivel regional, in orasele unde avem birouri dedicate comunitatilor de business locale. Prin aceasta extindere, putem acoperi acum prin echipele din Cluj si Timisoara toate proiectele de asistenta fiscala pe care le dezvoltam pentru clientii nostri din vestul tarii. Avem acum posibilitatea sa livram servicii centrate pe nevoile clientilor nostri”, a spus Venkatesh Srinivasan, partener si director al departamentului de asistenta fiscala al Ernst & Young Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri