Decanul Facultatii de Drept Bucuresti a demisionat

Decanul Flavius Baias si-a dat demisia dupa ce Consiliul Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti, institutia unde Ponta si-a sustinut teza de doctorat, a decis ca nu poate analiza eventualul plagiat al premierului, fiindca legea nu-i confera dreptul de a face aceste verificari.

Flavius Baias, aflat in drum spre ultima intrunire la care participa in calitate de decan al Facultatii de Drept, a declarat ca nu poate spune, deocamdata, motivele demisiei, scrie Adevarul.

El a refuzat sa raspunda la intrebarea daca gestul sau este sau nu un protest fata de votul de ieri al Consiliului, spunand ca nu face niciun comentariu si doreste ca nimeni sa nu-i interpreteze gestul.

Baias a confirmat insa ca, da, si-a depus demisia dupa sedinta de ieri in care Consiliul facultatii a decis ca nu are competenta de a verifica eventualul plagiat al lui Victor Ponta.

Decizia de ieri a Consiliului Facultatii de Drept a fost luata cu majoritate de voturi. Baias a explicat ca atat scorul votului, cat si modul in care a votat fiecare membru al Consiliului, nu pot fi facute publice, din cauza regulamentului Consiliului.

Cititi integral materialul pe Adevarul

Sursa foto: Adevarul


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri