Instanta a anulat cererea de deschidere a insolventei formulata impotriva Interbrands Marketing & Distribution de un retailer de imbracaminte din Sibiu.

Saptamana trecuta, Tribunalul Bucuresti a anulat cererea privind deschiderea procedurii insolventei formulata impotriva Interbrands Marketing & Distribution de catre SC Pozzo Impex SRL, societate aflata insolventa.

In luna martie 2012, SC Pozzo Impex SRL inaintase Tribunalului Bucuresti o cerere de deschidere a procedurii de insolventa in cazul Interbrands Marketing & Distribution, avand ca obiect pretinse creante datorate de companie unuia dintre partenerii de afaceri si preluate de SC Pozzo Impex SRL in baza unui contract de cesiune creante.

”Nu am fost surprinsi de Decizia Tribunalului Bucuresti pronuntata in sedinta de joi in conditiile in care administratorul judiciar al Pozzo Impex SRL nu si-a insusit cererea de insolventa. Totodata, decizia instantei reprezinta dovada fara echivoc a faptului ca demersul procesual al acestei societati a fost unul abuziv si avand un caracter vadit sicanator. Avand in vedere ca societatea noastra este lider in domeniul sau de activitate, faptul ca avem o situatie financiara solida si un circuit normal de incasari si plati, precum si faptul ca detinem toate resursele financiare si instrumentele legale necesare combaterii unei astfel de actiuni, nu ne-am temut in niciun moment de actiunea intreprinsa impotriva noastra”, a declarat Alina Arsene, consilier juridic, Interbrands Marketing & Distribution.

O echipa de avocati din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat si reprezentat compania Interbrands Marketing & Distribution in acest proces.

Interbrands Marketing & Distribution este cel mai mare distribuitor de bunuri de larg consum din Romania, cu vanzari nete 489 milioane de lei (115 mil. euro) si un profit net de peste 1 milion de euro anul trecut.

Interbrands Marketing & Distribution este distribuitorul tigarilor Kent (produse de British American Tobacco) inca din 1997, ulterior compania extinzandu-si portofoliul de clienti, distribuind produse ale unor companii precum Kotanyi, Procter&Gamble, Henkel, Nestle Nutrition, Love Plus, Tchibo, 3M, Comceh, Kraft Foods sau Angelli.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
ASF trimite CertAsig în insolvență. Ce se întâmplă cu contractele de asigurare
Setari Cookie-uri