"Eu m-am stiut intotdeauna nevinovat si, de aceea, mi se pare normal ceea ce s-a intamplat astazi (marti - n.r.). S-ar putea sa existe un recurs, dar eu cred ca banii contribuabililor ar putea fi folositi mai bine", a declarat Patriciu, intrebat daca se astepta la un recurs din partea procurorilor.

In acelasi timp, omul de afaceri a precizat ca, si in cazul unui recurs, ar trebui mentinuta decizia de achitare. "Cu siguranta, pentru ca ma stiu absolut nevinovat si eu, si toti ceilalti", a spus Patriciu.

Omul de afaceri nu a dorit sa comenteze motivul pentru care a fost deschis dosarul Rompetrol. "E o poveste urata, care a durat si asa foarte mult, asa incat nu mai are rost sa comentam tocmai acuma", s-a rezumat sa spuna Patriciu.

Citeste si:

Avocatul lui Dinu Patriciu, Ovidiu Budusan, a declarat ca achitarea clientului sau in dosarul Rompetrol, decisa marti de Tribunalul Bucuresti (TB), este o solutie care putea fi anticipata, fiind prefigurata de hotarari anterioare in acest caz.

In opinia avocatului, mai multe decizii ale instantelor romanesti date in dosarul Rompetrol sau in legatura cu acesta au prefigurat achitarea clientului sau. Budusan a enumerat, astfel, respingerea propunerii de arestare preventiva, ridicarea unor sechestre si cenzurarea unor interceptari ale SRI.

Cititi mai mult despre Dosarul Rompetrol si achitarea lui Dinu Patriciu