Profesorul Lucian Mihai se alatura echipei RTPR Allen & Overy

Firma de avocatura de business RTPR Allen & Overy cooptarea in calitate de of counsel a reputatului prof. univ. dr. Lucian Mihai, fost presedinte al Comisiei de redactare a Codului civil si a Legii de punere in aplicare, fost presedinte al Curtii Constitutionale, membru al Comisiei de la Venetia.

Cadru didactic al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti de peste 30 ani, unde preda drept civil si dreptul proprietatii intelectuale, Lucian Mihai, se va alatura in luna septembrie echipei de avocati de la RTPR in asociere cu Allen & Overy, unde vine sa contribuie la dezvoltarea domeniului proprietatii intelectuale si a a celui de litigii, inclusiv arbitraj.

Lucian Mihai este recunoscut ca o autoritate in domeniul juridic din Romania si Europa, detinand anterior pozitia de presedinte al Curtii Constitutionale, cea mai inalta pozitie juridica din Romania, precum si pe aceea de secretar general al Camerei Deputatilor.

In 2010, Mihai s-a alaturat echipei Wolf Theiss, in aceeasi calitate de of counsel.

Cu o experienta impresionanta si extrem de variata de peste 35 ani in domeniul juridic, Lucian Mihai a reprezentat importanti clienti straini care isi desfasoara activitatea in Romania si a colaborat cu Banca Mondiala si Banca European de Reconstructie si Dezvoltare in proiecte pe domenii variate, de la restructurarea sectorului petrolier si energetic din Romania pana la lichidarea de societati neprofitabile detinute de stat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Instanţa supremă a atacat legea de impozitare progresivă a pensiilor la CCR
Setari Cookie-uri