In cadrul proiectului, Musat & Asociatii va consilia, alaturi de Hogan Lovells, consortiul format din SSIF Swisscapital (lider de sindicat), BT Securities, listarea fiind programata pentru primul trimestru din 2013.

Continuarea privatizarilor prin vanzarea pachetelor de actiuni are intotdeauna un impact pozitiv asupra bursei, punand in miscare fluxul de capital si avand, in general, consecinte benefice pentru economia romaneasca. Alaturi de o echipa de 10 avocati, vom acorda asistenta juridica in toate etapele procesului de listare, incluzand redactarea raportului de due diligence juridic si a prospectului de emisiune, structurarea tranzactiei, precum si asistenta pe tot parcursul procesului de oferta primara de actiuni”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Miruna Suciu, Partner Musat & Asociatii, coordonatorul echipei de proiect si al departamentului Piete de Capital.

In prezent, Musat & Asociatii acorda consultanta juridica pentru vanzarea secundara a unui pachet de 15% din actiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti, programata pentru luna noiembrie, lansarea ofertei publice initiale pentru vanzarea a 20% din Tarom, si respectiv 10% din Hidroelectrica.

Firma de avocatura a fost implicata si in oferta publica secundara pentru vanzarea a 15% din Transelectrica, incheiata cu succes la sfarsitul lunii martie.