Ceilalti parteneri de la Crosspoint sunt Codrin Matei si Mihai Dumitrescu.

Ovidiu Chiorean a urmat cursurile Universitatii din Fribourg (Elvetia), Facultatea de Stiinte Economice si Sociale . Ulterior, a lucrat in calitate de credit-analist la Credit Suisse, in Fribourg. Totodata, acesta a predat cursuri de contabilitate, tinute in limba germana si franceza, la un liceu din acelasi oras din Elvetia.

In anul 2001, Ovidiu Chiorean a revenit in Romania, unde a lucrat ca Senior Relationship Manager, in cadrul Austrian-German Desk al Raiffeisen Bank, ocupand mai apoi functia de Area Manager, la ABN AMRO Bank.

El a inceput consultanta financiara in anul 2004, in orasul sau natal, Targul Mures, unde a oferit consiliere companiilor interesate de imbunatatirea structurii datoriilor si celor care doreau sa obtina fonduri europene.

Citeste si:

In perioada 2006-2012, Ovidiu Chiorean a facut parte din echipa Deloitte, ca manager Corporate Finance Advisory. In acest interval, printre clientii lui s-au numarat Ferrosan, BCR, Unicredit, Raiffeisen, BRD cat si actionarii Romtrans si Romaqua. De asemenea, a consiliat Ministerul Transporturilor cu privire la strategia de privatizare a companiei CFR Marfa.

”In conditiile economice actuale, finantarea companiilor si a tranzactiilor a devenit mai dificila, serviciile specializate si experienta devenind un ingredient mult mai necesar pentru succes. Cunoasterea investitorilor si a cerintelor acestora ne fac capabili sa conducem procese cu sanse mari de reusita. Ridicarea unui fond de investitii regional este obiectivul principal pentru 2013, iar premisele sunt, in acest sens, deja avansate”, declara Ovidiu Chiorean.

In primul semestru al anului, Crosspoint a raportat o cifra de afaceri de 240.000 de euro, iar pana la finalul acestui an isi propune sa depaseasca pragul de 400.000 de euro.